Berita

Aplikasi Iman Pro Kini Ditawarkan Pada Harga Diskaun – RM12.90

Oleh Fizah Lee  •  19 Nov 2020  •  1 min baca

Aplikasi Iman Pro yang telah diperkenalkan untuk platform iOs kini mengumumkan penurunan harga kepada RM12.90 daripada harga asal sebanyak RM29.90.

Anda juga boleh memuat turun aplikasi ini melalui versi percuma juga yang tidak membawakan tetapan iklan padanya.

Aplikasi yang menyertakan waktu solat dan arah kiblat ini memudahkan pengguna untuk memeriksa tetapan ini berdasarkan lokasi yang dimasukkan.

Waktu solat yang disediakan juga adalah berdasarkan data daripada eSolat JAKIM dengan tepat.

Anda boleh memuat turun aplikasi ini melalui pautan yang disediakan: Iman Pro


Kongsikan Artikel Ini

Nabi Muhammad s.a.w berpesan, “sampaikanlah dariku walau satu ayat” dan “setiap kebaikan adalah sedekah.” Apabila anda kongsikan artikel ini, ia juga adalah sebahagian dari dakwah dan sedekah. Insyallah lebih ramai yang akan mendapat manafaat.

Fizah Lee

Merupakan seorang graduan Universiti Islam Antarabangsa Malaysia dalam bidang Bahasa Melayu untuk Komunikasi Antarabangsa. Seorang yang suka membaca bahan bacaan dalam bidang sejarah dan motivasi

Kempen Dakwah Digital

Boleh Sumbangkan RM50 Untuk Dakwah?

Bantu kami untuk mengerakkan platform dakwah digital ini dengan menerbitkan konten-konten Islamik yang mampu menyentuh jiwa insan lain agar berubah menjadi lebih baik.

Langgan Siri Tazkirah

Dapatkan siri informasi islamik yang ringan dan santai terus kepada emel anda setiap minggu dengan mengisi emel anda di bawah.

Ikuti Kami