Berita

Tabung Haji Memperkenalkan Deposit Wang Simpanan Secara Atas Talian

Oleh Fizah Lee  •  17 Dec 2020  •  1 min baca

Lembaga Tabung Haji (TH) kini memperkenalkan sebuah inisiatif baharu, iaitu perkhidmatan deposit wang ke dalam akaun TH secara atas talian melalui Pos Online.

Ia adalah sebagai salah satu usaha baharu untuk meningkatkan perkhidmatan secara digital yang membantu memudahkan pengguna.

Dengan itu, perkhidmatan deposit simpanan Tabung Haji di semua kaunter pejabat pos akan ditamatkan bermula 2 Januari 2021.

Orang ramai boleh melakukan deposit wang simpanan ke akaun TH secara atas talian melalui pautan Pos Online.

Sumber:
Pos Malaysia Berhad


Kongsikan Artikel Ini

Nabi Muhammad s.a.w berpesan, “sampaikanlah dariku walau satu ayat” dan “setiap kebaikan adalah sedekah.” Apabila anda kongsikan artikel ini, ia juga adalah sebahagian dari dakwah dan sedekah. Insyallah lebih ramai yang akan mendapat manafaat.

Fizah Lee

Merupakan seorang graduan Universiti Islam Antarabangsa Malaysia dalam bidang Bahasa Melayu untuk Komunikasi Antarabangsa. Seorang yang suka membaca bahan bacaan dalam bidang sejarah dan motivasi

Kempen Dakwah Digital

Boleh Sumbangkan RM50 Untuk Dakwah?

Bantu kami untuk mengerakkan platform dakwah digital ini dengan menerbitkan konten-konten Islamik yang mampu menyentuh jiwa insan lain agar berubah menjadi lebih baik.

Langgan Siri Tazkirah

Dapatkan siri informasi islamik yang ringan dan santai terus kepada emel anda setiap minggu dengan mengisi emel anda di bawah.

Ikuti Kami