Inspirasi

Tanda Allah Sayangkan Kita

Oleh Tim Tazkirah  •  11 Nov 2017

Hidup ini terdapat pelbagai cabaran dan dugaan yang perlu kita hadapi. Adakah ia bermaksud Allah tidak sayangkan kita? Adakah apabila diberikan dengan pelbagai kesenangan, ia bermaksud Allah sayangkan kita? Sesungguhnya kasih sayang Allah terhadap kita tidak wajar dibandingkan dengan kadar kekayaan yang kita ada, sejauh mana orang mengenali kita dan sebesar mana pangkat kita.


Kongsikan Video Ini

Nabi Muhammad s.a.w berpesan, “sampaikanlah dariku walau satu ayat” dan “setiap kebaikan adalah sedekah.” Apabila anda kongsikan video ini, ia juga adalah sebahagian dari dakwah dan sedekah. Insyallah lebih ramai yang akan mendapat manafaat.

Tim Tazkirah

tzkrh.com merupakan wadah untuk komuniti Islam saling berkongsi ilmu pengetahuan, pandangan dan pengalaman mereka sebagai satu peringatan untuk menjadi muslim yang lebih baik.

Kempen Dakwah Digital

Boleh Sumbangkan RM50 Untuk Dakwah?

Bantu kami untuk mengerakkan platform dakwah digital ini dengan menerbitkan konten-konten Islamik yang mampu menyentuh jiwa insan lain agar berubah menjadi lebih baik.

Langgan Siri Tazkirah

Dapatkan siri informasi islamik yang ringan dan santai terus kepada emel anda setiap minggu dengan mengisi emel anda di bawah.

Ikuti Kami